Politica de confidențialitate

S.C Vreautort SRL – Str Calistrat Hogas, CUI: 37651768, Nr. Reg. Com.J12/3041/2017, operatorul magazinului online www.rawana.ro, declara ca toate datele personale sunt considerate confidențiale și sunt tratate conform legilor in vigoare privind protecția datelor cu caracter personal.

 

Date cu caracter personal si modul de colectare

Dacă alegeți sa faceți achiziții de pe platforma www.rawana.ro, noi vom colecta următoarele date:

 

  • Nume / Date de contact: numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de facturare, numărul de telefon și detaliile bancare privind facturarea.
  • Datele demografice: țara
  • Datele care apar pe durata existenței contractului: produse achiziționate, segment client, volum produse achiziționate.

 

Prin crearea unui cont nou, colectam:

  • Nume / Date de contact: numele și prenumele, adresa de e-mail, adresa poștală, adresa de facturare, numărul de telefon și detaliile bancare privind facturarea.
  • Date demografice: țara
  • Datele de autentificare. Numele de utilizator și parola. Parola este criptată și nu avem acces la parola propriu-zisă.

 

Daca va abonati la newsletter, colectam:

  • Nume și date de contact: adresa de e-mail, numele si prenumele
  • Date demografice – țara

 

Procesăm si urmatoarele date personale:

  • Info din mesajele dintre Rawana si client
  • Date despre comportamentul pe pagini web administrate de Rawana

 

Scopul prelucrarii datelor cu caracter personal

 

Prelucram date cu caracter personal pentru a putea furniza și îmbunătăți serviciile oferite. Acestea includ:

  • Procesarea comenzilor de produse comandate online sau telefonic. Datele sunt indispensabile pentru executarea acțiunii de cumpărare, anumite informații sunt absolut necesare pentru îndeplinirea obligațiilor legale (documente contabile).
  • Notificări privind disponibilitatea produselor. Dacă solicitați urmărirea disponibilității anumitor produse, procesăm datele personale numai cu acordul dumneavoastră.
  • Oferirea de asistență pentru clienți cu scopul de informare și comandare produse.
  • Comunicarea cu dumneavoastră online, telefonic, e.mail sau prin alte mijloace pentru a va comunica starea comenzilor, disponibilitatea produselor sau alte detalii privind îndeplinirea acțiunilor de cumpărare.
  • Îmbunătățirea serviciilor.

 

Protecție, securitate și soluționare dispute

Putem prelucra datele dintr-un interes legitim care are ca scop asigurarea protecției și securității sistemelor și a clienților, pentru prevenirea și detectarea fraudelor, rezolvarea litigiilor și implementarea acordurilor noastre.

 

Oferte marketing (newsletter)

Scrisorile informative transmise prin e-mail au ca rol informarea despre oferte, reduceri, campanii, noi produse. Aveți întotdeauna posibilitatea de a refuza aceste comunicări comerciale, folosind link-ul pentru dezabonare din fiecare e-mail. Pentru dezabonare, puteți contacta, de asemenea, direct serviciul clienți sau persoana care răspunde de protecția datelor. În cazul dezabonării de la mesajele comerciale, nu vom mai utiliza datele dvs. electronice de contact în aceste scopuri. Vom reîncepe utilizarea acestora doar dacă vă înscrieți sau dacă le solicitați în mod expres. Scrisorile informative transmise pot fi selectate pe baza altor informații dobândite despre dvs. în decursul timpului, plecând de la informațiile de contact, de la informațiile demografice, de la produsele preferate și de la datele privind utilizarea produselor și a paginii web. Prelucrarea nu este complet automatizată. În cazul în care cumpărați de la noi în calitate de membru, procesăm aceste date în urma unui interes ce decurge din marketingul convențional legitim

Dacă nu sunteți clientul nostru, procesăm datele pe baza acordului dvs.

Aveți dreptul să obiectați oricând și gratuit față de o astfel de prelucrare.

 

Prelucrarea cookie-urilor

În cazul în care activați cookies în browser, procesăm înregistrările comportamentului din cookies-urile plasate pe pagina web operată de Rawana în scopul asigurării unei funcționalități mai bune a paginii web și în scopurile reclamelor pe internet ale magazinului online.

 

Transferul datelor personale către terți

 

Informațiile personale vor fi transmise unor terți numai în cazul în care este necesar pentru îndeplinirea acțiunii de vânzare. Aceștia sunt:

  • filialelor și companiilor procesoare pentru îndeplinirea acțiunii de vânzare
  • companiilor emitente de carduri de credit, furnizorilor de servicii de plată pentru procesarea plăților și băncilor, pe baza comenzii dumneavoastră, în vederea executării acțiunii de vânzare
  • companiilor de transport, în scopul livrării produselor comandate de dumneavoastră
  • altor furnizori de servicii, terților implicați în prelucrarea datelor
  • autorităților publice la solicitarea acestora
  • instantelor judecătorești în cazul soluționării unor litigii

 

În cazul în care un terț folosește datele în contextul interesului său legitim, administratorul nu își asumă această responsabilitate. Acest proces este guvernat de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale companiilor și ale persoanelor relevante.

 

Cont client și achiziție fără înregistrare

În cazul înregistrării unui cont, acesta este protejat de o parola. În contul de client aveți acces la propriile date, inclusiv editarea acestora. Puteți consulta date privind comenzi sau puteți gestiona date cu caracter personal. Puteți oricând solicita ștergerea contului. Dacă nu doriți sa va creați un cont, puteți cumpăra direct din magazinul online fără înregistrare.

 

Securitatea datelor cu caracter personal si durata stocării

Securitatea datelor: datele dumneavoastră se transmit în forma criptata, se utilizează sistem codificare SSL (secure socket layer). Securizăm pagina web și celelalte sisteme prin măsuri tehnice și organizatorice împotriva pierderii și a distrugerii datelor dvs., împotriva accesării acestora de către persoane neautorizate, a modificării sau a difuzării acestora.

Solicităm prelucrătorilor de date cu care colaborăm să dovedească concordanța sistemelor lor cu regulamentul GDPR.

Accesul la contul de client este posibil numai după introducerea parolei personale. În acest context vă atenționăm că este necesar să nu divulgați datele dumneavoastră de acces unor alte persoane, iar după încheierea sesiunii în contul de client să închideți întotdeauna fereastra browser-ului, în special în cazul în care folosiți computerul în comun cu alți utilizatori. Rawana nu își asumă responsabilitatea abuzurilor în privința unor parole folosite, cu excepția cazului în care situația a fost cauzată direct de către Rawana.

Timpul de procesare: datele cu caracter personal se procesează și stochează pe perioada necesara pentru a asigura drepturile și obligațiile care rezultă din acțiunea de vânzare (pe durata comenzii și a perioadei de garanție, pe durata existentei contului, timp de 1 an după sfârșitul perioadei de garanție pentru rezolvarea posibilelor dispute, pe durata cat Rawana este obligat sa păstreze informațiile conform reglementarilor juridice generale. Documentele contabile sunt arhivate conform legii, pe o perioadă de 10 ani de la emiterea acestora). Acordul privind ofertele de marketing este valabil timp de 4 ani sau până la revocarea acestuia. În celelalte cazuri, timpul de procesare decurge din scopul prelucrării sau este dictat de reglementările privind protecția datelor personale.

 

Drepturile subiecților datelor

Dacă procesăm datele dvs. personale, puteți solicita informații privind prelucrarea datelor. În cazul în care credeți că prelucrarea datelor personale nu respectă protecția datelor dumneavoastră personale și contravine reglementărilor legale privind protecția datelor cu caracter personal, puteți cere explicații, puteți solicita înlăturarea situației astfel apărute și, mai ales, puteți cere corectarea, completarea, ștergerea sau blocarea datelor cu caracter personal. aveți dreptul oricând să adresați solicitarea dvs. responsabilului cu protecția datelor sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Aveți oricând dreptul să adresați solicitarea dumneavoastră responsabilului cu protecția datelor sau Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Acordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi revocat oricând. Dacă vă retrageți acordul cu privire la prelucrarea datelor personale, acestea vor fi șterse sau anonimizate; aceste măsuri nu afectează însă datele personale necesare pentru ca Rawana să-și poată îndeplini obligațiile legale (de ex. executarea comenzilor deja preluate) sau pentru protejarea intereselor sale legitime. Eliminarea datelor personale are loc și atunci când acestea nu sunt necesare pentru scopul propus sau în cazul în care stocarea datelor este inadmisibilă, din alte motive prevăzute de legislație.

Pagini web

Cookies: paginile noastre  folosesc cookies pentru ca oferta noastră sa fie relevanta, interesanta și plăcută pentru dumneavoastră. Cookie-urile sunt mici fișiere de text, stocate pe computer, smartphone sau pe alt aparat și care sunt utilizate de browser-ul dumneavoastră web. Mai multe informații despre cookie-uri pot fi găsite aici. Utilizăm cookie-uri în scopuri precum: funcționalitatea corectă a coșului de cumpărături pentru a finaliza comanda cât mai simplu posibil, reamintirea datelor de conectare astfel încât să nu fie necesar ca acestea să fie introduse în mod repetat, personalizarea cât mai bună a paginilor noastre web prin monitorizarea vizitelor și a deplasării pe site, monitorizarea reclamelor pe care le vizualizați pentru a nu vă afișa reclame la produsele care nu vă interesează.

Unele cookie-uri pot colecta informații utilizate ulterior de terți și care, de exemplu, suportă în mod direct activitățile noastre promoționale. De exemplu, informațiile despre produsele achiziționate pe site-ul nostru pot fi furnizate unei agenții de publicitate, în vederea vizualizării și a personalizării banner-elor publicitare de pe Internet, care apar pe site-urile pe care le vizualizați. De reținut că nu este posibilă identificarea dvs. pe baza acestor date.

 

Utilizarea fișierelor cookies: cookie-urile utilizate pe site se pot clasifica în două categorii. Cele de scurtă durată, așa-numitele „cookie-uri de sesiune“ sunt șterse de imediat ce părăsiți pagina noastră web. Cele de lungă durată, așa-numitele „cookie-uri persistente” rămân stocate pe dispozitivul dumneavoastră mai mult timp sau până când le ștergeți manual (persistența fișierelor cookie pe dispozitiv depinde de setarea acestora și de setările browser-ului).

Cookie-urile pot fi clasificate și după funcționalitate:

  • analitice, acestea ajuta la îmbunatățirea confortului utilizatorilor pe site
  • de conversie, permit analizarea performantelor pentru diverse canale de vânzări
  • de urmărire, care combinate cu cele de conversie ajuta la analiza performantelor diverselor canale de vânzări
  • de remarketing, folosite pentru a personaliza conținutul reclamelor și a le ținti corect
  • esențiale, importante pentru funcționalitatea de bază a site-ului

Refuzarea fișierelor cookies: setarea utilizării cookie-urilor este inclusă în browserul dumneavoastră. de Internet. În setarea implicită, majoritatea browser-elor acceptă automat cookies. Cu ajutorul browser-ului, puteți refuza aceste cookies sau le puteți reduce la anumite tipuri, pe care le selectați special. Informații despre browsere și setarea preferințelor privind cookie-urile pot fi găsite pe următoarele pagini web sau în alte fișiere ale browserelor web: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Android. Alt instrument eficient pentru gestionarea cookie-urilor este disponibil și pe site-ul http://www.youronlinechoices.com/ro/

 

Link-uri: site-ul nostru conține link-uri către alte site-uri web care sunt practice și conțin informații utile. Vă rugăm să rețineți că aceste site-uri pot fi deținute și operate de alte companii și organizații, care pot avea alte politici de securitate și de protecție a datelor personale. Compania noastră nu are niciun control în ceea ce privește informațiile, materialele, produsele sau serviciile incluse sau accesibile prin intermediul acestor pagini web și nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la acestea.

 

Date contact Rawana

Vreautort

Str Calistrat Hogas

Serviciul clienți: 0753027070

[email protected]